Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

120408_Edwin_HendriksHet heeft enige tijd geduurd maar Avesteyn heeft een nieuwe trainer voor haar hoogste jeugdelftal, de A1. Het is Edwin Hendriks uit Geffen, dorpsgenoot van Antwan van Rijn. Na het eerste sollicitatiegesprek was het voor de Technische Commissie van Avesteyn meteen duidelijk dat Edwin een geschikte kandidaat was die prima bij haar vereniging past.  

Hij had echter ook aanbiedingen van andere verenigingen op zak. Edwin had zijn huiswerk goed gedaan. De gemoedelijke sfeer die Avesteyn als club uitstraalt en de ambitie die het heeft met het nieuwe Technisch Beleidsplan heeft uiteindelijk voor hem de doorslag gegeven.

 

De 41-jarige Geffenaar is geen groentje in de voetbalwereld. Momenteel is hij trainer van de B1 van Margriet. Daarnaast is hij ook al enkele jaren trainer van de KNVB waar hij nu het meisjesteam onder zijn hoede heeft. De geboren Emmenaar begon zijn voetbalcarrière in Drenthe. Daar heeft hij nog enkele jaren in de jeugd van FC Emmen gespeeld totdat hij zijn huidige vrouw leerde kennen. Het verhaal mag duidelijk zijn dat hij daarna voor het Brabantse land koos. Edwin, in bezit van TC3, heeft aangegeven dat hij graag de jeugdspelers individueel beter wil maken.