2012-04-07_Mierlo-Hout_-_HeeswijkZure nederlaag voor Heeswijk in Mierlo-Hout Het was voor voetbalvereniging Heeswijk een Paasmaandag om heel vlug te vergeten. Ondanks een super start en een 0-2 tussenstand na een half uur voetballen ging het uiteindelijk toch nog helemaal mis. Na 90 minuten stapte Mierlo-Hout met een 4-2 overwinning het kunstgrasveld af.

En het begon zoals gezegd allemaal zeer voortvarend voor Heeswijk. Na tien minuten voetballen reageerde Rob Tips uitstekend toen doelman Thijssen een inzet van Frank Dobbelsteen niet klemvast kon pakken. Met die 0-1 in de achterzak creëerde Heeswijk kans na kans en het was wachten op meer treffers. Rob Tips had na 20 minuten spelen zijn tweede kunnen en moeten maken, maar nadat doelman Thijssen omspeeld was besloot Tips met een schuiver op de paal. Ook Danny Aarts en Tom Sleddens faalden in kansrijke positie. Na een half uur voetballen kwam de beloning alsnog. Weer was Rob Tips de gevierde man, hij knikte een corner van Mark Dobbelsteen tegen de touwen. Toen Heeswijk drie minuten later een penalty kreeg van scheidsrechter Linke, leek er geen vuiltje meer aan de lucht. Mark Dobbelsteen schoot echter naast en dat gaf Mierlo-Hout weer een beetje vertrouwen. Het vertrouwen werd nog extra vergroot toen Richard van de Kerkhof een minuut voor rust uit een vrije trap de 1-2 maakte.

In de tweede helft zakte het niveau van het spel van Heeswijk aanzienlijk.. Toen Mierlo-Hout uit het niets een strafschop kreeg en die wel verzilverde was Heeswijk rijp voor de slacht. Twintig minuten voor tijd maakte Marco Langewouters de 3-2, in blessuretijd scoorde Edwin van de Heuvel ook nog eens 4-2.