Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Voetbal

BZB1Op zondag 22 april wordt er weer gestreden om de George BEKER, De Mary SerVAAS en de Johan Druijff Schaal tijdens de zevende editie van het BZB Zuiderslag Zaalvoetbaltoernooi.Het slagveld vindt wederom plaats in Sporthal de Zaert te Heeswijk-Dinther. 

Acht teams komen voor in het wedstrijdschema van dit ongekend sportieve evenement:

Di-rect, Memphis Maniacs, WC Experience, Loco Loco Disco Show, Rattlesnake Shake, Jovink, The Heinoos en BZB.

 

Het wedstrijdschema kunnen we om diverse technische en tactische redenen nog niet vrijgeven. Maar ga er gerust vanuit dat dit schema eerlijk wordt samengesteld door het lot, onder het genot van een borrel, bij een goed bevriende notaris.

Ook dit jaar hebben we de deelname beperkt tot 8 teams, dus iedereen komt snel aan voetballen toe. Zorg daarom dat je op tijd bent, misschien moet je als eerste en anders kan het nooit kwaad je mogelijke tegenstanders tijdens hun eerste wedstrijd te ontmoedigen!

Overigens is er bij de bouw van Zaalvoetbaltempel De Zaert al rekening gehouden met het feit dat voetballende sterren door het publiek toegejuicht kunnen worden, terwijl de artiesten zich in de catacombe rustig kunnen terugtrekken om de Rock & Roll mythe levend te houden!

 

Sportiviteit staat hoog in het vaandel en daarom hanteren we de algemene KNVB regels voor zaalvoetbal. Een kopie van dit boekwerk ligt zondag ter inzage. Alvast belangrijk om te weten is dat een team bestaat uit vier veldspelers, een keeper en eventuele wisselspelers, welke bij voorkeur worden samengesteld uit de artiesten zelf, aangevuld met hun crew of managementachtige figuren!

We starten zonder grensrechters en rekenen dus op jullie sportieve medewerking over van wat ‘uit’ en wat ‘in’ is. Om de wedstrijden van commentaar te voorzien levert de verliezende partij telkens de commentator voor de volgende wedstrijd!

 

Na de finale wedstrijd, welke gepland staat om 18.15 uur, zal de traditionele de live-prijsuitreiking plaatsvinden in Café De Zwaan, eveneens te Heeswijk-Dinther. Vanaf 20.00 uur zullen de winnaars hun tastbare trofeeën: de George BAKER, de Mary SerVAAS en de Johan Druijff Schaal officieel in handen krijgen.

De zogeheten sub-trofeeën, niet te verwarren met troostprijzen, dienen echter door jullie zelf aangeleverd te worden!

Iedere band wordt gevraagd een onherkenbaar verpakt cadeau aan te leveren met een waarde van ca 25 euri. Het is de bedoeling dat deze sub-trofee gerelateerd is aan de schenker; doe maar ‘n greep in de merchandise-kist, maar ’n andere creatieve oplossing mag natuurlijk ook.

Om de live-prijsuitreiking gestalte te geven wordt ieder team verzocht om direct na het in ontvangst nemen van hun zwaarbevochten prijs, live ‘n nummer, lofzang, gedicht of wat dan ook ten uitvoering te brengen. Al naar gelang stemming of eindstand ben je geheel vrij, maar wat te denken van: ‘We are the champions’, of ‘Och was ik maar...’, kijk maar! Alleen sterfgevallen in de eerste graad op de dag zelf zijn een geldig excuus om dit niet te doen!

Voor dit doel is een complete PA en backline aanwezig.

Voor technische info: Willem (BZB) 0655 702 319.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

 

13.00 uur          Ontvangst, met koffie, thee en broodjes, zolang de voorraad zich laat strekken en uitleg van de spelregels

13.30 uur          STIPTE aanvang BZB Zuiderslag Zaalvoetbaltoernooi

Halverwege       De Penaltoscoop of zoiets …
18.15 uur          Finale

20.00 uur          Live-prijsuitreiking in Café De Zwaan.

 

Hieronder vind je de adressen en routebeschrijvingen naar de sporthal, het café en eventuele overnachtingsmogelijkheden.

 

De onvermijdelijke huisregels:

- Omdat onlangs de sporthal is voorzien van een verharde vloer is het TEN STRENGSTE VERBODEN OM MET ANDERS DAN ZAALSCHOENEN DE HAL TE BETREDEN!!!  Hier wordt serieus door de beheerder zwaar op gecontroleerd, dus neem aparte sportschoenen mee die je alleen in de kleedkamers en de hal zelf draagt!

- Roken is in het hele gebouw verboden en glaswerk UITSLUITEND in de kantine!

Overtreding hiervan levert je al snel doodstraf, mét TBS op.

 

Voor het publiek is de entree vastgesteld op € 0,= (dagkaart).

 

Adressen:

 

Sporthal De Zaert                   Café De Zwaan  

Heilige Stokstraat 1                Mgr. van Oorschotstraat 2

Heeswijk-Dinther                    Heeswijk-Dinther

0413 - 29 38 96 (zaal)            0413 - 291575

0642 - 968 565 (kantine)

 

Routebeschrijving:

 

Komende vanuit ‘s- Hertogenbosch vanaf de A2:

‘s-Hertogenbosch: afslag Veghel (N279)

Afslag Heeswijk-Dinther

Einde weg (aan de linkerzijde zit Café De Zwaan tegenover de kerk) bij T-splitsing rechts naar

Hoofdstraat, deze gaat over in St. Servatiusstraat,

Bij de volgende kerk links naar de Torenstraat,

Eerste weg rechts: Heilige Stokstraat -> Sporthal De Zaert

 

Komende vanuit Eindhoven/Uden:

A50: Bij Veghel richting ‘s-Hertogenbosch (N279)

Afslag Heeswijk-Dinther, zie verder boven.

 

Overnachten:

 

Als je wilt overnachten is er wellicht plaats in

Landgoed Dinther Staete (0413-291376) www.dintherstaete.nl

 

De laatste bus nabij Café De Zwaan vertrekt om 23.34 uur richting CS ’s-Hertogenbosch. Bel voor verder openbaar vervoer info: 0900-9292, of check www.arriva.nl.

 

Informatie:

Toch nog verdwaald of andere vragen?

Bel Rien BZB (0653 494 268)