Voetbal

120909 Heeswijk-GestelVoetbalvereniging Heeswijk heeft afgelopen zondag voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag geleden. Het Eindhovense vv Gestel kwam op bezoek en verliet Sportpark De Balledonk met een 3-0 overwinning.

Het begon niet eens zo slecht voor Heeswijk. De ploeg speelde het eerste kwartier niet onaardig maar echt uitgespeelde kansen leverde dat niet op. Gestel was een stuk scherper, de eerste kans was meteen raak en toen vlak voor rust ook de 0-2 viel was de wedstrijd eigenlijk al beslist.

Na rust probeerde Heeswijk het nog wel maar het waren weer de bezoekers die het net wisten te vinden. Gestel speelde de wedstrijd vervolgens uit zonder nog iets weg te geven en keerde dus met een ruime overwinning en drie punten huiswaarts. Volgende week speelt Heeswijk uit bij, het ook nog puntloze sv Valkenswaard, de aftrap in Valkenswaard is zoals altijd om half 3.