Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

noord brabantse wandel bondDe winter beginnen we achter ons te laten en het voorjaar met het tere ontluikende groen mogen we binnenkort welkom heten. Wat is het dan heerlijk om in de wandelschoenen te stappen en de natuur in te trekken.
De georganiseerde wandeltochten komen dan ook weer in beeld.

 De openingswandeltocht van de Noord-Brabantse Wandelbond (NBWB) wordt zoals voorgaande jaren in Heeswijk-Dinther gelopen en wel op zondag 24 maart.

De organisatie van dit sportieve evenement is in handen van de Wandelorganisatie Jeugd en Gezinsvierdaagse uit Heeswijk-Dinther. Wandelaars kunnen inschrijven en starten bij Natuurtheater de Kersouwe in de Kersouwelaan. Voor parkeergelegenheid is gezorgd. Willie van Daal, lid van het organiserende team, gaat weer een mooie route uitstippelen. De wandelaars moeten onderweg ook even kunnen uitrusten en de inwendige mens versterken en daarom is er een pauze geregeld op het terrein van Abdij van Berne.

De starttijden voor de diverse afstanden zijn:

30 km tossen 08.00 uur en 11.00 uur. 15 km en 20 km tussen 08.00 uur en 12.00 uur. 5 km en 10 km tussen 08.00 uur en 14.00 uur.

Kosten voor de deelname bedragen: 2 euro voor leden van erkende wandelsportbonden. Niet leden betalen 3 euro.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13718900