Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

100828-lvdv-bernhezerloop 13Doe je 31 augustus mee aan de halve marathon, estafette of Rabobank jeugdloop?

Deze laatste zaterdag van augustus staat de 11e editie van de traditionele Bernhezeloop gepland. De Rabobank jeugdloop van 650, 1300 en 1950 meter start om 16.00 uur bij Heilige Stokstraat1 in Heeswijk-Dinther. De halve marathon en estafette starten beide om 17.00. De start van de estafette is ook in Heeswijk-Dinther en de halve marathon start in Heesch.

Schrijf je nu vast in op www.bernhezeloop.nl 

In de voorinschrijving, tot en met 29 augustus, zijn de kosten €5,00 voor de halve marathon en €15,00 per team voor de estafette. Deelname aan de Rabobank jeugdloop is gratis. Je kunt je 31 augustus vanaf 14.00 uur nog inschrijven bij Sporthal De Zaert bij de start/finish in Heeswijk-Dinther. Kosten zijn dan €7,00 voor de halve marathon en €17,00 per team voor de estafette.

Net als vorig jaar regelen we vele faciliteiten zoals gratis IPICO chiptiming.

Zowel bij de halve marathon als bij de estafette vindt tijdregistratie plaats middels een gratis chipsysteem, waardoor elke loper de exacte netto tijd krijgt. Ook is het parcours van de halve marathon door de atletiekunie nagemeten en gecertificeerd.

Verder zorgen we voor douches/kleedruimte, medische verzorging, verkeersregelaars, drink- en sponsposten en een gezellig terras bij de start/finish in Heeswijk-Dinther. De inzet van zo’n 120 vrijwilligers en de financiële steun van diverse sponsors maken dit mooie evenement ook dit jaar weer mogelijk! Komt u de deelnemers aanmoedigen of wellicht speelt u in een dweilbandje dat voor extra gezelligheid kan zorgen voor deelnemers en supporters?

Er is een attentie voor elke deelnemer.

Wat de attentie is, is een verrassing. Verder hebben we bekers en geldprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 in de volgende categorieën: Heren t/m 39 jaar, Heren 40+, Dames t/m 34 jaar en Dames 35+. De categorieën bij de jeugd zijn: t/m 8 jaar; 9 & 10 jaar en 11 t/m 13 jaar. De afgelopen 10 jaar nam het aantal deelnemers toe tot 230 halve marathonlopers en 46 estafetteteams van bedrijven, sportverenigingen, familieleden en vrienden. Ben jij er in 2013 ook 1 van?

Meer informatie is te vinden op www.bernhezeloop.nl.

Vragen of reacties kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daar kun je ook terecht voor meer informatie over hoe te beginnen met hardlopen. Veel succes en plezier tijdens de voorbereidingen en graag tot ziens bij de Bernhezeloop!