Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

090808-tlun-defile-_wandel4daagse__1_.jpgDe Wandel4daagse is ten einde. De week werd afgesloten met een bloemenhulde en een defilé op Plein 1969. Veel belangstellenden waren toegestroomd om de ruim 300 wandelaars te begroeten evenals de 200 rolstoelen en begeleiders.

 Door de voorzitter van de organisatie werden de vrijwilligers bedankt en voorzien van leuke attenties.

Speciale aandacht besteedde hij aan de 2 groepen die al 45 jaar meedoen aan deze 4 daagse, te weten WSV Hermode en FKC ’t Gooi, waarvan Oma Bleij door Willy van Daal de speld van de NBWB (Noord Brabantse Wandelsport Bond) kreeg opgespeld. De speld en oorkonde kreeg ze omdat ze voor de 45e keer deelneemt aan de 4daagse, want haar hart ligt voor een groot gedeelte in Brabant.

Namens de NBWB sprak voorzitter Theo Verhoeven. Hij feliciteerde eenieder met het behaalde resultaat en bedankte alle vrijwilligers en de organisatie voor hun inzet het afgelopen jaar.

Patricia Bender, manager van Bernezorg, bedankte alle begeleiders van de rolstoelen en hoopte volgend jaar weer een beroep op hen te kunnen doen.

Voor de Fam. Van Daal zit de organisatie voor dit jaar er weer op, volgens Willy een mooie  gelegenheid om er een paar dagen tussen uit te gaan, naar het zonnige zuiden van Nederland
(om er te gaan wandelen bij de Heuvelland4daagse).

Tot zover het verslag van een leuke week,
Ton Lunenburg