Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

Schoentje_20104 augustus aan staande gaat onze jeugd en gezinsvierdaagse weer van start. Voor de 47ste keer wordt dit unieke evenement georganiseerd.
De Jeugd en Gezinsvierdaagse is een vierdaagse voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Je kunt er de 5, 10 en 15 km wandelen. Naast het wandelen zijn er verschillende evenementen, voornamelijk bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar.

De wandelingen leiden je door de bosrijke omgeving en langs de verschillende bezienswaardigheden van Heeswijk-Dinther. Iedere dag is er ongeveer halverwege de wandeltocht een rust georganiseerd waarvan de consumpties bij het inschrijfgeld zijn inbegrepen. De nevenactiviteiten die georganiseerd worden zijn: dinsdagavond starten we de jeugdvierdaagse met een inschrijfavond waarna de kinderen kunnen deelnemen aan een kinderbingo, woensdagmiddag gaan we naar natuurtheater de Kersouwe waar een jeugdvoorstelling te zien is, donderdagmiddag zijn er een picknick met aansluitend waterspelletjes, vrijdagmiddag wordt er door de deelnemers een playbackshow neergezet, vrijdagavond wordt er als afsluiting een thema spelletjesavond gehouden.

Op zaterdag zijn de starttijden afwijkend in verband met de officiële bloemenhulde en het defilé, zodat iedereen daar tegelijkertijd aanwezig kan zijn. Ook tijdens de nevenactiviteiten, met uitzondering van natuurtheater de Kersouwe, zijn alle consumpties inbegrepen bij het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld voor de hele week bedraagt slechts 10,00 euro.

Dit jaar wordt de Jeugd en Gezinsvierdaagse georganiseerd van 4 tot en met 7 augustus 2010. Het thema is CIRCUS.

Voor inlichtingen kun je bellen naar 0413-293010, 06-13718900 of bekijk de website www.jeugdvierdaagse.nl