Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

081228_tlun-winter-wandeltocht3TRV Bernheze organiseert samen met het Brabants Dagblad opnieuw een winterwandeltocht. Dit jaar heeft het evenement plaats op donderdag 30 december a.s. Er is een diversiteit aan afstanden en er kan op verschillende plaatsen in Bernheze worden gestart.  Juist na de Kerstdagen is het ook gezond om wat aan beweging te doen, dus “doe mee met de TRV”. Tot ziens op 30 december!

Verschillende afstanden

Ook kun je hier meedoen aan een gps-route van 8,5 km. Alle info over de gps-route is te vinden op: http://www.geocaching.nl/index/ met als GC code: GC2HNY7. Geocachers kunnen zich daar via een "will attend" kenbaar maken.

Startijden
Er kan worden gestart van 8.00 tot 12.00 uur (20 en 22 km kunnen starten tot 11.00 uur). Voor alle routes geldt dat de uiterlijke binnenkomsttijd 17.00 uur is. In de routes zijn pauzepunten opgenomen om de inwendige mens te verzorgen. Je kunt deelnemen voor 3 EUR p.p. Met de bon uit het Brabants Dagblad wandel je met twee personen voor de prijs van één. Wandelaars met een pas van de Wandelbond krijgen korting.  

alt

Kinderen en honden
Speciaal voor gezinnen met kinderen en minder ervaren wandelaars zijn er de wandelingen van 5 km. Als je vaker wandelt, zijn de tochten van 10 en 20 km juist echt iets voor jou. Je hond is dit jaar ook van harte welkom, mits aan de lijn zodat andere wandelaars er geen last van hebben. 

 

Startplaatsen
Hotel-Restaurant ‘De Leygraaf’, Meerstraat 45a, Heeswijk Dinther
Eetcafé ’t Pumpke, Raadhuisplein 7, Nistelrode
Eeterij ’t Bomenpark, Vorsselweg 3, Heesch
Op alle startplaatsen is er voldoende parkeergelegenheid


Vanuit Eeterij Het Bomenpark in Heesch starten 3 wandeltochten van resp. 5,5 km, 15 km en 20 km. In Nistelrode kun je starten bij Eeterij 't Pumpke voor een wandeling van 5, 10 of 22 km. Bij Hotel restaurant De Leygraaf in Heeswijk is de start voor drie wandelingen van ong. 5, 10 en 20 km.