Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

110619_Rondje_BernhezeNet als voorgaande jaren organiseert TRV Bernheze voor alle wandelaars op 25 en 26 juni voor de zevende keer het “Rondje Bernheze”. De Vierdaagse van Nijmegen en Apeldoorn wandelen vereist de nodige trainingskilometers. Daarvoor is dit weekend met het Rondje Bernheze uitermate geschikt omdat het twéé dagen achtereen training is én drie weken voor de start van de Nijmeegse Vierdaagse.
 
Alle zes kernen van Bernheze worden weer bewandelend via mooie landelijke wegen en paden door de schitterende natuur van Bernheze, de groene, culturele, gastvrije gemeente, tussen de steden ‘s-Hertogenbosch, Oss en Uden/Veghel. Net als bij de Nijmeegse Vierdaagse zijn ook supporters, aanmoedigers en kijkers van wezenlijk belang voor de gezelligheid en van harte welkom om de wandelaars te ondersteunen. Kijk op www.TRV-Bernheze.nl voor de laatste informatie.
 
Start en routes
Start is beide dagen te Loosbroek op het plein aan de Molenhoeven.  Net als bij de Vierdaagse van Nijmegen is er een 50km, 40km en 30km route. Voor minder getrainden zijn er routes van 5 en 15 kilometer.
Alle routes zijn uitpepijld en op beide dagen worden alle zes kernen van de gemeente Bernheze aangedaan.
 
Starttijden:
50 km van 5.00 tot 6.30
40 km van 6.30 tot 8.00
30 km van 8.00 tot 9.00
15 en 5 km van 9.00 tot 12.00 uur.
 
Deelname
Iedereen kan beide dagen deelnemen voor € 3,50 per dag waarvoor men een route en een stempelkaart ontvangt. Net als bij de Nijmeegse Vierdaagse worden de wandelaars beloond met hun deelname, als zij twee dagen hebben meegelopen, krijgen zij, een medaille.
 
Deelnemers die wensen te overnachten kunnen gebruikmaken van hotels en campings in Bernheze. Zie hiervoor en nadere informatie over Rondje Bernheze onze website: www.TRV-Bernheze.nl.