Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

20110816_jw_bernehezeloop_3Op zaterdag 27 augustus, de laatste zaterdag van deze maand, is het tijd voor alweer de negende Bernhezeloop. In andere jaren zagen we ongeveer 35 estafetteteams van bedrijven, sportverenigingen, familieleden en/of vrienden, 170 lopers voor de halve marathon en zo’n 33 aanstormende lopertjes aan de meet. Dit jaar hopen we op een verdubbeling van dat aantal.

We zijn al druk in de weer met de voorbereidingen voor de halve marathon, de estafette en de Rabo-jeugdloop. Want er komt heel wat bij kijken om dit evenement in goede banen te leiden. Daarmee zijn elk jaar zo’n 120 vrijwilligers doende. Ze bemannen de posten voor de verzorging onderweg of ze worden opgeleid als verkeersregelaar. Want het omvangrijke loperslegioen dient op zijn minst veilig zijn weg te vinden door de vele straten binnen de gemeente. Dankzij de belangeloze inzet van de vrijwilligers en dankzij de financiële steun van diverse sponsors is het elk jaar opnieuw mogelijk dit fantastische evenement te doen slagen.

 Wij nodigen u graag uit om individueel of samen met een team deze uitdaging aan te gaan.

Bij de start, de wisselpunten en de finish zijn straks gezellige terrassen ingericht, compleet met muzikale ondersteuning.

Ook zullen er verschillende muziekkapellen op de route staan om de lopers aan te moedigen. Zowel op de halve marathon als bij de estafetteloop.

Na afloop kan daar onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd wordt geëvalueerd.

 We willen natuurlijk zoveel mogelijk support voor de lopers. Dus bij deze roepen we iedereen op om met muziek, spandoeken, versieringen en wat je ook maar kan bedenken de lopers aan te moedigen. Deze steun kunnen ze goed gebruiken en geeft een mooie sfeer aan dit sportief evenement.

Wij wensen u namens de organisatie alvast veel succes en hopen op uw deelname.

 Maarten Bosch 06-22785308

Voor reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie: www.bernhezeloop.nl