Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wandelsport

110806-phe-Wandel4daagse _5Dit jaar wordt alweer voor de 49ste keer de Jeugd- en Gezinsvierdaagse in Heeswijk-Dinther georganiseerd. In deze overvolle sportzomer mag onze Jeugd- en Gezinsvierdaagse natuurlijk niet ontbreken en daarom wordt deze georganiseerd van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 augustus. Hierbij hopen wij dat we niet hoeven te concurreren met de Olypische Spelen in Londen. Echter gaan we er vanuit dat we niet in elkaars vaarwater zullen zitten en dat het Olympisch deelnemersveld geen hinder van ons zal ondervinden.

Als organisatie hebben we ervoor gekozen de gehele week in het thema Rock ’n Roll te organiseren. Laat allemaal de vetkuiven maar groeien en haal de rokken maar uit de kast. Zo hopen wij er als organisatie met zijn allen een muzikale vierdaagse van te maken.

Zoals iedereen van ons gewend is, zijn er ook dit jaar weer diverse nevenactiviteiten, welke voornamelijk bestemd zijn voor de kinderen van 4 t/m 16 jaar. Natuurlijk zijn ook alle andere deelnemers van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen. Ieder jaar hopen we  weer op mooi en goed weer, maar helaas is dit iets wat we zelf niet in de hand hebben. We streven ernaar om de nevenactiviteiten zoveel mogelijk lekker buiten plaats te laten vinden. Mocht het weer ons echt niet zo goed gezind zijn, dan zullen wij ervoor zorgen dat we, met dank aan de Abdij van Berne, de nevenactiviteiten binnen kunnen organiseren. Mocht de geplande nevenactiviteit hier niet geschikt voor zijn, dan hebben we hiervoor een alternatief programma.

Evenals ieder jaar ook vanaf deze plaats weer een woord van dank aan al onze adverteerders, onze begunstigers en alle anderen die op welke manier dan ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan dit door onze vereniging georganiseerde evenement.
Om een indruk te krijgen van de organisatie, kijk dan maar eens naar het aantal vrijwilligers dat onderweg te zien is. Er zijn mensen die inschrijven en die de rust verzorgen, maar ook mensen die helpen bij het oversteken of de blaren kunnen verzorgen. Ook zouden de wandelingen niet gemaakt kunnen worden, als er geen vrijwilligers zijn die de route uitzetten. Al met al een zeer gedreven ploeg waarin al vele jaren ervaring aanwezig is, maar waar gelukkig ook steeds weer nieuwe vrijwilligers bijkomen.  Vanaf deze plaats dan ook een extra woord van dank aan al deze mensen die de Rock ’n Roll Jeugd- en Gezinsvierdaagse dit jaar voor jullie weer tot stand brengen.

Tot slot wens ik jullie veel wandel en spelplezier toe tijdens dit uitzonderlijker evenement!
Voorzitter, Willie van Daal