Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

Foto fietszegening 2012Zondag 3 maart zal pastoor Jansen vanaf 9.00 uur alle fietsers vele plezierige kilometers toewensen in 2013. Om de verwachting op een behouden thuiskomst te bestendigen zal hij wederom alle aanwezige fietsen en fietsers zegenen. Vanaf 8.30 uur is ccServaes geopend om de fietsers te ontvangen.


Traditie
Het is inmiddels een vaste traditie aan het worden. Op de eerste zondag van maart zegent pastoor Joost Jansen alle fietsen en wenst hun bezitters veel behouden fietskilometers in het komende jaar. TWC de Kachelders verwelkomt allen vooraf in ccServaes met een kop koffie of thee en peperkoek.

Goede doel
Zoals andere jaren heeft TWC de Kachelders bij binnenkomst van ccServaes een collectebus geplaatst. De bezoekers worden uitgenodigd voor een vrijwillige bijdrage aan Join4Energy, een stichting met als doel het genereren van geld om het onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten bij kinderen te versnellen en de kwaliteit van leven van de kinderen te verbeteren. Doordat de koffie/thee en peperkoek gesponsord zijn door van den Akker Aqua Service, Gebr. Dijkhoff en Zn, Wedemeijer en Dielissen NotarissenDown Town Sports en Kinderdagverblijf Het Snuitje, kan de opbrengst ook dit jaar weer in zijn geheel naar het goede doel gaan.

Fietstocht
Aansluitend aan de fietszegening is er voor de liefhebbers een tweetal fietstochten uitgepijld. De fietser heeft de keuze tussen een tocht van 25 km of voor de wat meer gelouterden 40 km. Zoals gezegd, deelname aan deze fietstocht is geen verplichting, maar biedt eenieder slechts de kans om in de mooie omgeving van Heeswijk-Dinther zijn krachten te testen.

Programma
Het programma op zondag 3 maart ziet er dus samengevat als volgt uit:

  • Vanaf 8.30 uur ontvangst in ccServaes met koffie/thee en peperkoek
  • Vanaf 9.00 uur fietszegening door pastoor Joost Jansen
  • Aansluitend uitgepijlde fietstocht van 25 of 40 km.

Gezien de ervaring van de afgelopen jaren vertrouwt TWC de Kachelders er op dat velen deze gelegenheid weer zullen aangrijpen om hun collega fietsers te ontmoeten en een seizoensopeningtochtje te maken.