Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

2014-06-01 -mountainbike Heeswijk  podium 3Alle omstandigheden waren de organisatie van de mountainbikewedstrijd in Heeswijk-Dinther gunstig gezind. De renners van het Bikers Mountainbike team hadden er dan ook zin in, om zich op het mooie

thuisparcours te laten zien!

In de ochtend begonnen de wedstrijden met renner Eric van den Boogaard aan de start bij de Masters 30. Hij had een sterke start. Helaas moest hij deze start snel bekopen met rugklachten. Ondanks dat Eric deze week al diverse behandelingen had gehad voor zijn rugklachten, mocht het uitgerekend vandaag niet baten. Helaas moest hij zijn wedstrijd na drie rondes staken.

Naast Eric reed ook Rick van den Hanenberg zondagochtend zijn wedstrijd. Na een zware week stond hij vol goede moed aan de start. Rick reed een sterke wedstrijd en had aan het begin van de wedstrijd aansluiting bij de kop. Helaas moest hij op een singletrack de kop laten gaan doordat hij enkele achterblijvers niet kon passeren. Hij reed verder op een keurige vierde plaats. De laatste rondes kwam echter de Nederlands Kampioen Jan Weevers sterk opzetten van achter uit het veld. Rick moest hem nog laten passeren en werd keurig vijfde, waarmee hij tevreden was.

2014-06-01 Mountainbike Heeswijk wedstrijdKlokslag half twee was het de beurt aan Martijn van Doorn bij de nieuwelingen. Martijn had ook een goede start en kon direct met de kop van de wedstrijd meestrijden. Uiteindelijk sloegen de nummers één en twee een gaatje en moest hij strijden voor de laatste podiumplaats samen met Carlo van den Berg. Deze laatste was net iets te sterk voor Martijn waardoor hij genoegen moest nemen met de vierde plaats. Na afloop gaf hij aan dat hij op waarde was geklopt en dan ook tevreden was met het eindresultaat!

Tot slot verscheen Nederlands Kampioen Guus Smits voor het team aan de start. Direct de eerste ronde moest hij een gaatje dichtrijden naar de vier koplopers omdat hij niet in zijn ritme kwam. Hij kon de hoge snelheid van de kopgroep niet volhouden. Gelukkig voor hem vielen de koplopers stil waardoor Guus terug de aansluiting kon vinden. Ondanks twee valpartijen was Guus erg sterk en schudde hij diverse malen aan de boom waardoor er drie renners overbleven. Uiteindelijk wist hij in de sprint knap eerste te worden.

Deze podiumplaats maakte deze succesvolle dag voor team Bikers helemaal af!