Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

Giant_ed_samCarbonreparatie.nl past tijdritfietsen Rabobank ploeg aan.
 Met gepaste trots kunnen wij melden dat Carbonreparatie.nl alle 30 tijdritfietsen van de Rabobank Protoer ploeg heeft aangepast. Deze aanpassingen  waren noodzakelijk omdat de UCI de fietsen heeft afgekeurd. De rede van afkeuren was de radius van onderbuis naar balhoofdbuis. Doordat deze te groot is, valt de onderbuis niet meer binnen de 8 cm-regel.

 Andy Wollny, de technische man van Giant, nam daarom contact met ons op met de vraag of wij hem hiermee konden helpen. Met onze ervaring op reparatiegebied hebben wij voor een passende oplossing gezorgd en konden de jongens van de Rabobank ploeg gewoon op hun vertrouwde fietsen de proloog van de Giro rijden.

 De plek van de aanpassing is daar waar de meeste krachten op het frame komen. Hiermee heeft Carbonreparatie.nl alweer bewezen dat reparatie van carbon veilig in goed mogelijk is. Er gaan namelijk nog steeds spookverhalen rond dat een scheurtje in je frame het einde betekend. Carbonreparatie.nl heeft met deze opdracht het ultieme tegenbewijs geleverd.

 Edwin van Vugt
Carbonreparatie.nl