Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

110411GuusZondag werd te Honselersdijk de volgende wedstrijd van het seizoen verreden. Met als decor de vele kassen en op de achtergrond de zon werd er gestreden voor mooie plaatsen.
Rick van den Hanenberg kon helaas niet aan de start verschijnen door zijn sleutelbeenbreuk, al verloopt zijn herstel voorspoedig. Stan van den Hanenberg verdedigde de eer van de familie en ging van start in de jeugdcategorie. Hij toonde zijn kwaliteiten door als één van de weinige jeugdrenners wel de trap naar beneden te rijden. Uiteindelijk reed hij naar een mooie zesde plaats.

 Bij de amateurs werd Peter van den Heuvel belemmerd door materiaalpech. De eerste rondes reed hij knap naar voren en was op weg naar een mooie uitslag. Helaas reed hij bij de trap zijn band lek waardoor hij vele plaatsen terugviel. Na zijn wiel gewisseld te hebben reed hij nog naar een zo’n goed mogelijke plek, enigszins gedesillusioneerd passeerde hij de finish.

 Bij de junioren kwam Carlo van Doorn met de start ongelukkig ten val waardoor hij als laatste het veld in reed. Vol overgave probeerde hij snel zijn plaatsen terug te winnen, waardoor hij zichzelf opblies. Richting het einde van de wedstrijd kwam hij weer in zijn ritme en wist hij nog naar een 21ste plaats te rijden.

 Guus Smits reed bij de elite mannen een zeer bedachtzame race. Hij nam een rustige start waarna hij langzaam aan plekken wist te winnen. Na de wedstrijd gaf hij aan dat hij in het begin iets harder had moeten starten om wellicht de aansluiting met de groep voor hem te kunnen maken maar desalniettemin was hij tevreden met het eindresultaat, een 24ste plaats. 

 Het team kan terugkijken op een mooie wielerdag en uitkijken naar een mooi wielerseizoen met persoonlijke overwinningen.