Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

110418Carlo_NorgIn het hoge noorden werd zondag voor het nationaal klassement gestreden in Norg. Peter van den Heuvel en Rick van de Hanenberg verschenen niet aan de start. Wel werd er bij de junioren gereden door Carlo van Doorn en bij de elite mannen door Guus Smits.

 

Guus Smits ging slecht van start, wat erg jammer was omdat het lastig inhalen was gedurende een ronde. Toch wist hij al snel in een mooi groepje te komen en streed hij voor een twintigste plaats. De technische bochten lagen hem goed en met deze groep wist hij nog een aantal plaatsen te pakken. Uiteindelijk sloeg hij een mooi gaatje samen met Wilco Verwegen en reed hij naar een zestiende plaats. Ik ben erg tevreden met het resultaat aangezien ik gisteren al mee heb gereden in de Amstel Gold race, was zijn commentaar na afloop.

 De start van Carlo van Doorn verliep evenmin vlekkeloos, hij dook als laatste het veld in. Na de eerste ronde liet hij lang op zich wachten, het noodlot had toegeslagen, een lekke band. Na een wiel gewisseld te hebben moest hij opnieuw van achteren naar voren proberen te rijden wat hem erg zwaar viel. Uiteindelijk vond hij een medestander met wie hij samen nog wat plaatsen wist op te schuiven. Het resultaat was uiteindelijk ook voor Carlo een zestiende plaats.

 Op tweede paasdag zal het team aan de start verschijnen van de eerste topcompetitie wedstrijd te Nieuwkuijk.