Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

110516Bikes_ApeldoornZondag werd alweer de derde topcompetitie van het seizoen verreden. Helaas verscheen alleen Rick van den Hanenberg aan de start in Apeldoorn. Carlo van Doorn en Guus Smits konden niet starten in verband met ziekte. Peter van den Heuvel reed de hel van Brabant. Bij het schrijven van dit stuk waren nog geen uitslagen bekend.

Rick mocht op de vierde rij opstellen en kwam redelijk goed weg. Helaas was er na 300 meter al een valpartij waardoor hij van de fiets moest. Snel weer terug op de fiets, maar helaas weer een valpartij, waarna hij als twintigste het veld in ging.

Ronde na ronde wist hij goed op schuiven totdat hij aansluiting vond bij de groep die voor de derde plek aan het strijden was. Helaas kwam Rick nu zelf ten val en moest hij de voorste renners laten lopen. Behoorlijk gehavend en met een slecht werkende derailleur vond hij aansluiting bij de groep die streed om plaats vijf. Kort voor de sprint sprong er nog een spaak waardoor hij niet meer mee kon sprinten. Ondanks alle hindernissen van de dag toch nog een knappe zevende plaats.

Als team zijn wij erg trots op dit resultaat van Rick, gezien het feit dat dit pas zijn tweede wedstrijd na de breuk van zijn sleutelbeen is. Dit resultaat, mede gezien alle tegenslagen vandaag, geeft aan hoe sterk Rick op dit moment alweer is!