Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Wielrennen

wilantDe wedstrijd in Heeswijk-Dinther zou voor team Bikers één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen moeten worden, de thuiswedstrijd! Helaas bleek voor de start al dat twee renners niet aan de start zouden verschijnen. Rick van den Hanenberg uit Berlicum had in Steenwijk opnieuw zijn sleutelbeen gebroken en was helaas verplicht om voor de tweede keer dit seizoen toe te kijken. Naast Rick kon ook Guus Smits niet aan de start verschijnen, een hernia hield hem aan de zijlijn.

 Bij de Amateurs werd gereden door Peter van den Heuvel, na zijn podiumplaats in Landgraaf was de hoop van het team ditmaal op hem gevestigd. Hij had een redelijke start, maar moest wel meteen in de achtervolging op de kop van de wedstrijd. Na de eerste ronde reed hij op een negende plaats. De daaropvolgende rondes kon hij langzaamaan enkele plaatsen opschuiven naar een nette zesde plaats op de finish. Achteraf gaf hij aan zichzelf fit te voelen in voorbereiding op het cyclocross-seizoen, maar vandaag verliep het helaas niet heel soepel. Desalniettemin een resultaat om trots op te zijn voor een eerstejaars mountainbiker!


Voor junior Carlo van Doorn werd het seizoen overschaduwd door problemen aan zijn longen. Hij ging goed van start maar moest helaas door genoemde problemen iedere ronde enkele plaatsen toegeven. Hij eindigde achterin de middenmoot. Gelukkig lijkt er nu een oplossing gevonden te zijn voor zijn ademhaling en kan hij hopelijk volgend seizoen vol motivatie aan de start verschijnen.

 Tot slot kwam bij de elite Wilant van Gils aan de start. Door persoonlijke redenen had hij een slechte voorbereiding op de wedstrijd, waarbij hij ook nog vanaf de laatste startrij moest vertrekken. Desalniettemin kon hij een zeer constante wedstrijd rijden wat hem een nette 16de plaats opleverde.