Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Zwemmen

waterpolo22.jpgDit weekend hadden we onze biezen gepakt en waren we afgereisd naar het prachtige Goes. We zouden het moeten doen zonder Henri, Tijmen en Harold, want die hadden andere bezigheden. Geen vervangers mee, dus zouden we de klus met z’n negenen moeten zien te klaren.

We begonnen de wedstrijd wat zwakjes. We kregen genoeg kansen maar konden ze niet benutten. Vervolgens kwamen we ook nog op een 1-0 achterstand, wat ons wel even aan het denken zetten, want we moesten toch wel winnen. Gelukkig bleek Mark V. wel raad met de mid-achter en zorgde ervoor dat we snel konden rusten met een 2-1 voorsprong.

We waren er al achter dat we het sterkere team waren, maar dat je daar een wedstrijd niet mee wint, mag duidelijk zijn. We zullen toch moeten scoren. Het werd een langdradig partje, waarin we redelijk wat kansen lieten liggen en er ook maar 1 doelpunt viel, 3-1.

In het derde partje begon hier en daar de frustratie al wat toe te slaan. De midvoor werd dubbel uitgedekt, dus besloten Mark en Mark met een dubbele midvoor te gaan spelen, zodat ze het daar wat drukker kregen. Dit liep redelijk, maar de kansen werden toch nog niet optimaal benut. Veel wilde dus niet zoals het moest en velen kregen het gevoel dat ze hun werk voor niets deden. Echter zorgde Willem met twee prachtige doelpunten ervoor dat we wel de goede kant op bleven gaan. Ook Mark V. deed een duit in het zakje. Derde part was voorbij, 6-1.

Goed, laatste partje… Winnen gingen we waarschijnlijk wel, de vraag was meer met hoeveel. Dit moet haast de algemene gedachte geweest zijn, want onze gastheren propte er vrij snel twee doelpunten in, die eigenlijk niet nodig waren. Toch nog een doelpuntje extra erin en de worstelpartij met onszelf was voorbij.

We hebben gewonnen met 3-7 in een redelijk goede wedstrijd, waarin het gewoon niet helemaal liep zoals wij wilde. Dit zorgt vervolgens voor frustratie naar elkaar, wat leidt tot nog meer mislukte aanvallen. Volgende keer koppie erbij houden dus en dan is er niets aan de hand.

Doelpuntenmakers: Mark Verstegen (3x), Willem van Zutphen (2x), Mark Herberts, Robin Brugmans

Getekend, Gorgo Heren 1