Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Zwemmen

thumb_waterpolo22.jpgHet was een pittige wedstrijd, waarin duidelijk was dat wij een scheids hadden die wist waar hij mee bezig was (af en toe iets te strak floot naar mijn mening, maar dat terzijde). Voorbeelden zijn dat Rob 20 seconden in de wedstrijd zijn eerste P al te pakken had en in het eerste partje er een strafworp aan weerskanten was uitgedeeld.

De eerste twee partjes liepen we gelijk op en kon geen van beide loskomen van de ander. Zij waren niet zo zeer van het zwemmen en besloten dan ook het veld klein te houden, waardoor wij veel over de vleugels konden spelen. De midvoor lag redelijk vast en er werden afstandschoten uitgelokt. Helaas, was hun keeper niet de minste en zat hij er vaak goed bij. Nou misten wij ook wel een stukje overtuiging in ons spelletje. Het liep allemaal wel, maar als je schiet moet je er ook vanuit gaan dat je scoort anders werkt het niet. Na twee partjes stond het dan ook nog 3-3.

Pas in het derde partje begon het te komen. Robin en Henri zorgde ervoor dat we op 3-5 kwamen, waardoor er iets meer ademruimte kwam. Zelfs onze rode man deed zijn werk fantastisch door er een 5-meter uit te houden.

In het vierde partje begon aan de overkant de frustratie wat toe te slaan. Ze gingen meer vloeken op de scheids waardoor er een UMV viel voor hen en de U20’s ze ook om de oren vlogen. Ons werd weer even duidelijk waarom je bij waterpolo verstevigde zwembroeken aan hebt, want anders hadden we allemaal in onze blote kont in het water gelegen. Harolds zwembroek heeft helaas wel het leven gelaten. Wij wisten in ieder geval het hoofd koel te houden en het spelletje af te maken. We gingen dan ook naar huis met een 9-4 overwinning, wat er voor zorgt dat we nu op een gedeelde tweede plaats staan met Njord.

Doelpuntenmakers: Henri Verrijdt (4x), Mark Herberts (2x), Robin Brugmans (2x), Mark Verstegen

Getekend, Gorgo heren 1