Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Zwemmen

thumb_waterpolo22.jpgDe voorgaande wedstrijd tegen Hieronymus gingen we zwaar onderbemand die kant op en verloren we met 5-2. Dus ditmaal met een volle aanwezigheid (op Mark H. na) moet het dan ook wel te doen zijn. Het begon echter iets minder rooskleurig. Al vrij snel kwamen we op 0-1 achter wat natuurlijk niet zo mooi is, maar niet onoverkombaar.

Het tweede partje bezorgde ons ook snel een tegendoelpunt, 0-2. Dit gaat niet goed jongens… Zo te zien wisten we ons rustig te houden want de U20 vielen alleen aan hun kant. Gelukkig wist Willem 9 seconden voor tijd nog even wat terug te doen en gingen we rusten met 1-2 achter.

Vanaf dit punt liep het wat anders. De U20 begonnen ook aan onze kant te vallen, maar toch had dat resultaat, want zowel Rob als Henri wisten een kans te benutten en zo stonden we weer voor met 3-2. Nu vasthouden!

Laatste partje uitermate onze best gedaan. Ten koste van 2 U20, maar goed winnen is winnen! Denk je er bijna te zijn, slaat het noodlot toe! Nummer 7 van onze Roosendaalse vrienden weet 4 seconden voor tijd een kans te pakken en maakt de gelijkmaker.
Extreem zuur natuurlijk en een echt diepgaande reden en analysering kan ik je helaas niet geven…

Doelpuntenmakers:Willem van Zutphen, Rob Juyn, Henri Verrijdt

Getekend, Gorgo 1