Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Zwemmen

thumb_zwemmen.jpgDat zwemmen een gezonde sport is, is algemeen bekend. Alle spiergroepen worden aangesproken en alle gewrichten gebruikt. Door de weerstand van het water zijn plotse en felle bewegingen niet mogelijk en daardoor lopen zwemmers geen blessures op. Regelmatig zwemmen is daarom zeer geschikt voor 65-plussers. Het houd je fit en je conditie blijft op peil.

Daarom introduceert zwem- en waterpolovereniging Gorgo uit Bernheze het 65+ zwemmen op woensdagochtend in het Zeesterbad in Uden. Onder leiding van een ervaren trainster kunnen de deelnemers, onder andere, hun baantjes trekken en aan hun gezondheid werken. Bovendien is het een gezellige tijdsbesteding waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt. De trainingen zijn zeer gevarieerd en er wordt in verschillende niveaugroepen gezwommen.

Daarom is 65+ zwemmen voor iedereen geschikt die plezier heeft in bewegen en de elementaire zwemtechnieken beheerst. Op met moment wordt er in twee groepen door dames gezwommen op de woensdagochtend. Voor de herentrimmers is deze ambitie soortgelijk op de zondagochtend.

Ben je geintereseerd om mee te gaan zwemmen of wil je een keer komen kijken op het zwembad, bel dan met Ankie Hanegraaf 0413-293002 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Namens het bestuur van Zwem- en polovereniging Gorgo