Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Zwemmen

sponsors20Heren20320Gorgo200071_MediumDe mannen van het team Heren 3 van Gorgo, de zwem- en waterpolovereniging uit Heeswijk-Dinther, zijn onlangs in nieuwe outfits gestoken door hun sponsoren. Zowel Trend Zien & Horen als Autoservice Van Zutphen hebben zich verbonden aan de waterratten van team Heren 3. De nieuwe poloshirts en sporttassen met hierop de logo’s van beide sponsoren zullen komende jaren regelmatig in de zwembaden in Brabant en Limburg te zien zijn.

Heren 3 van Gorgo is een team dat vooral ook speelt voor haar plezier. De kampioensaspiraties zijn minder groot, het meedoen en de gezelligheid zijn erg belangrijk. In de vierde klasse speelt het team al jaren een verdienstelijke rol in de middenmoot, waarbij ze elk seizoen voor enkele verrassingen zorgen.

Trend Zien & Horen heeft een goede binding met het team. Een van de zonen van Arianne en Len van Houtum speelt zelf in het team. Voor autoservice Van Zutphen geldt hetzelfde, eigenaar Joost van Zutphen speelt vrijwel alle wedstrijden mee in Gorgo Heren 3.