Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Zwemmen

15052012_waterpolosponsor_01Het seizoen van het tweede herenwaterpoloteam van zwem- en polovereniging Gorgo is nog maar enkele dagen achter de rug en het team is alweer helemaal klaar voor het komende seizoen. Wellicht nog niet fysiek, maar wel qua sportkleding. De mannen hebben sporttassen ontvangen van hun sponsoren Café De Zwaan en Gebr. Dijkhoff BV, beiden uit Heeswijk-Dinther. Op beide zijden van de sporttassen prijken de logo’s. Naast de tassen zijn de heren ook voorzien van nette poloshirts die voor en na de wedstrijd gedragen worden.

 

Het tweede herenteam van Gorgo speelt sinds enkele jaren in dezelfde competitie, vierde klasse district 5. Hierin draaien ze alle seizoenen stabiel mee in de middenklasse. Degradatie is nooit aan de orde geweest, maar de platte kar is ook nog nooit van stal gehaald. Wellicht dat de sponsoring het zetje in de rug is dat het team nodig heeft om komend seizoen voor het kampioenschap te gaan.

Café De Zwaan draagt de zwemmers van Gorgo al jaren een warm hart toe. Bij een overwinning in de competitie mogen de waterpoloërs een borrel komen drinken. Gebr. Dijkhoff BV is een aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Beide bedrijven hebben zich voor drie seizoenen aan de heren 2 van Gorgo verbonden.